Έχουν υπάρξει περιπτώσεις αποκλεισμού λογαριασμού χωρίς λόγο;

Colapsar
X
Colapsar

• Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes
  • Έχουν υπάρξει περιπτώσεις αποκλεισμού λογαριασμού χωρίς λόγο;
    Το αποκλεισμό λογαριασμού είναι μια από τις πιο δυσάρεστες στιγμές στα online τυχερά παιχνίδια. Ειδικά αν έχουν απομείνει χρήματα στον λογαριασμό. Σας έχει συμβεί ποτέ αυτό; Ποιους λόγους επικαλέστηκε το καζίνο ή ο bookmaker; Καταφέρατε να αποκαταστήσετε την πρόσβαση και τι βοήθησε: η υποστήριξη, τα παράπονα, η ρυθμιστική αρχή; Μοιραστείτε την εμπειρία σας - μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα σε κάποιον.

Ναι, μου συνέβη αυτό. Κάποτε με είχαν μπλοκάρει σε γνωστό καζίνο χωρίς εξήγηση – είχαν μείνει πάνω από 300 ευρώ στον λογαριασμό. Η ομάδα υποστήριξης έδωσε μια απάντηση προτύπου και δεν ήξερα τι να κάνω. Είναι καλό που συνάντησα την Bassbet - έχουν μια ενότητα με κριτικές και συστάσεις για το πώς να ενεργείς σε τέτοιες καταστάσεις. Χάρη στις οδηγίες τους https://bassbet2.gr/ έκανα μια αρμόδια έκκληση στην υπηρεσία υποστήριξης και στη συνέχεια έγραψα μια καταγγελία στη ρυθμιστική αρχή. Μια εβδομάδα αργότερα ο λογαριασμός μου αποκαταστάθηκε και τα χρήματα επέστρεψαν. Γι' αυτό τώρα, πριν εγγραφώ οπουδήποτε, ελέγχω το καζίνο στην Bassbet - έχουν άδειες, επίπεδο εμπιστοσύνης παικτών και πραγματικές υποθέσεις. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά προστατεύει και τα χρήματά μου.​
    Comentario
    Trabajando...
    X
    Exit